Casalux Thuis in Wonen

Voor al uw interieur wensen en advies

Projecten

Inrichting op maat

Als binnenhuisarchitect is het natuurlijk het allermooist wanneer de wens van de klant naar alle tevredenheid uitkomt. Zo mochten ik al onder andere restaurant Tios in Kijkduin en vele particulieren woonhuizen inrichten. Door mijn ervaring en kennis kan ik u van gepast advies voorzien. Altijd rekening houdend met uw wensen en budget.

bankel.jpg

Wonen

tios.jpg

Werken

vaas.jpg

Overige

Huiskamer

Veel van mijn opdrachten bestaan uit het inrichten van woonruimtes. Ik haal hier heel veel plezier uit. Ik houd ervan om mensen thuis te laten voelen in een huis dat echt bij hun past. Rekening houdend met uw wensen en met behulp van mijn expertise, maak ik ook van uw huis een droomhuis. 

Benieuwd?

Bedrijfsinrichting

Ook voor de (her)inrichting van uw bedrijfspand bent u aan het goede adres.

 

Kan uw restaurant, bar of strandtent wel een make-over gebruiken of wilt u gewoon graag een frisse blik? Ik help u graag!

Decoratie

Goede meubels zijn natuurlijk het halve werk, maar wilt u dat uw huis echt het totaalplaatje wordt, dan heeft u aankleding nodig en ook daar kan ik bij helpen.

 

Kijkt u voor inspiratie graag verder op de blog en wilt u advies? Neem gerust contact op!

 

Ellen van Spaandonk

Eigenaresse Casalux Thuis in Wonen en binnenhuisarchitect

Untitled

Casalux is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio Den Haag op het gebied van sfeervol wonen. Sinds 1 juli 2018 ben ik overgestapt van het hebben van een fysieke winkel in Wassenaar, naar het leveren van maatwerk en het helpen van mensen met hun interieur wensen op afspraak. Door mijn jarenlange ervaring als binnenhuisarchitect maak ik ook van uw huis een echt thuis.

Casalux Thuis in Wonen verkoopt het Nederlandse topmerk MeubiTrend en onderstaande internationale merken. Middels de langdurige contacten met leveranciers kan ik putten uit een groot netwerk van topmerken. 

www.radiels.com

www.dutchstyle.eu

www.light-living.nl

www.expotrading.nl

Contact

Bent u geïnteresseerd? Kom vandaag nog in contact en laat mij uw interieur dromen waarmaken. 

+31628790040

  • Facebook Social Icon
IMG_6372.jpg